Minusta on ihan okei että maahanmuuttajia ja pakolaisia tulee suomeen ja että niitä että niitä autetaan. Se taas ei ole ok että kyseiset henkilöt saavat meidän vuokrakämppämme. Suomessa on jo muutenkin vähän halpoja vuokrakämppiä, mutta kun niitä sitten jossain olisi niin sitten ne annetaan pakolaisille.

Nämä vuokakämpät mihin pakolaispojat tulevat ovat Senaattikiinteistön ja niitä on tietojeni mukaan pidetty tyhjinä enemmän kuin puolivuotta. Lisäksi tämä rivitalo sijaitsee mielestäni pakolaisia ajatellen ihan väärässä paikassa: kauppaankin kävelee enemmän kuin tunnin, linja-autoja, junia tai mitään muitakaan kulkuyhteyksiä ei ole. Paikalla on vain (n. 500m pääässä) todella hieno kartano, jonka senaattikiinteistö pitää lukittuna ja ilman mitään käyttöä. Kuvitellaanpa hetki: teini-ikäiset pojat rivitalossa, jonka lähistöllä ei ole mitään tekemistä. Lähistöllä on kumminkin kiva tyhjillään oleva kartano, joka on lähes vartiomaton. Lisäksi muutaman sadan metrin päässä on myös navetta jossa on lehmiä. Navetan ovet eivät ole lukossa ja kaikki koneet ovat esillä. Tässäpä sitä tekemistä.
Enkä tarkoita että pakolaiset olisivat pahempia kuin meidän suomalaiset teinit. Tarkoitan että teineille on tekemistä ihonväriin, tai kansallisuuteen puuttumatta.
Laittakaa ne pakolaiset sinne kaupunkiin vaan – tai mikä vielä fiksumpaa auttakaa ensin Suomalaisia ja ottakaa sitten vasta niitä pakolaisia tänne. Monet Suomalaiset ovat köyhiä ja kaipaavat kotia. Lisäksi Suomalaiset jopa maksaisivat vuokraa, eivätkö söisi kaupungin rahoja.

Mitä mieltä te olette? Mihin pakolaiset pitäisi laittaa Suomessa? Onko mielestänne oikein että Suomi ottaa pakolaisia, vaikka on Suomalaisiakin jotka tarvitsevat apua?